GOOGLE Translate

Uutta

22.6.2014
PÄIVITYKSIÄ:

- näyttelymatkoja

-näyttelyt

~ näyttelyt 2014

Videot

Yhteystiedot

Beard's Ghost Medieval Knight

Manun sukutaulu

     

manubis1-150x150.jpg p3270276kop-150x150.jpg p5012009-150x150.jpg

 

Manusta:

FIN Ch ,Est Ch ,SE Ch, FinnSg , siinähän ne, Manun tittelit.

 

Vuoden snautserikilpailussa Manulla on sijoituksina:

2006 ; seitsemäs

2008; TOINEN

2009; NELJÄS

Manu on syntynyt 16.2.2004 Virossa Beard's Ghost-kenneliin.

Hänellä on yksi pentue Mihan Herhiläisen kanssa. Pentueesta ovat näyttelyissä menestyneet,Mihan Helliikö Helle,sekä Mihan Hellekesän Heila,myös Italiassa asustava Mihan Hiostava Hurmos on näyttelyrintamalla menestynyt.

Manun hankimme Kassulle kaveriksi,koska näytti että vilkas koira nauttisi toisen seurasta ja niinhän siinä kävikin,vauhti tuplaantui Manun myötä.

Vauhtia olikin ensimmäisenä vuonna niin paljon ,että Kassun juoksuttaessa Manua perässään ja väistäessään puista köynnösristikkoa Manu ei huomannut koko ristikkoa,vaan juoksi siitä läpi ! Eikä tuntunut missään, ristikkoon jäi vain Manun kokoinen aukko.

Manulla on karkein karva mitä kuvitella saattaa (ainakin meidän tapaamistamme koirista) ,eli hän on se snautseri josta lähtee karvaa,koska karva uusiutuu kaiken aikaa! Eipä tarvitse nyppiä,turkki on aina valmis näyttelyihin. Tosin raajakarvoissa on sama juttu,ne katkeaa ja irtoaa,eivätkä kasva pitkäksi koska karva on niin karkeaa.

Syömisen suhteen Manu on joskus hyvinkin valikoiva,ei kelpaa välillä mikään vaikka olisi filettä kupissa! Tai sitten vaihtoehtoisesti uhkailet tai anelet syömään,niin jos hän on päättänyt ettei syö ,niin hän ei sitten syö,vaan paastoaa!

Polkupyörälenkkeily on Manun ykkössuosikki,tykkää juosta kovaa,menohaluja on pakkokin jarrutella,ettei aivan kankeaksi juokse itseään.

Mätsäreissä Manu on ottanut Esan kanssa JH-luokassa voittoja,sekä muita sijoituksiakin on tullut.

Esa myös esittää nykyisin Manua näyttelyissä ja siitä on ollut kehuja monessa näyttelyarvostelussakin,heidän yhteistyönsä sujuu.

Manu osaa myös kutitella nauruhermoja tempauksillaan,tässä vuosia sitten sattunut tapaus messarissa: Manu tuli ulkoilureissulta,reitillä oli ulkolainen koiranruokakauppias joka totesi aaah schnautzer... ja tarjosi papanoitaan Manulle. Koira otti papanan suuhunsa,sylkäisi sen saman tien pois ja nosti jalkaansa papanan päälle! Kauppias oli ensin ällistynyt,mutta remahti sitten nauramaan, mitäpä muutakaan tuossa tilanteessa voi!