GOOGLE Translate

Uutta

22.6.2014
PÄIVITYKSIÄ:

- näyttelymatkoja

-näyttelyt

~ näyttelyt 2014

Videot

Yhteystiedot

2011

 

1.1.2012

Vuosi 2011 tuntuu kuluneen todella nopeasti ohi. Siihen sisältyi monia hienoja hetkiä koirien parissa, mieleenpainuvimmat olivat Kassun ja Manun huikeat BIS-voitot erikoisnäyttelyssä Ruotsissa heinäkuussa. Kotimaassa saatiinkin sitten ihan ennalta arvattavia tuloksia, eli ei mitään yllätysvoittoja tullut. Virossakin käytiin pariin otteeseen ja siellähän sujui todella hienosti; neljästä KV- näyttelystä Manulle kolme ROP-sijoitusta ja yksi PU2-sija, Kassulle 2x PU2, 2xPU4 ja ROPvet . Näyttelyreissuilla saatiin taas monia uusia kavereita ja tavattiin vanhoja tuttavuuksia.

Nyt ovat molemmat pojat kasvatelleetkin oikein kunnon "talviturkit" ja vietetään lomaa noista näyttelytouhuista ainakin jonkun aikaa. Helmikuussahan Manukin saavuttaa jo veteraani-iän, josko sitten ryhdyttäisiin juoksuttamaan poikia oikein kunnolla ja käytäisiin ihan kaikki näyttelyt läpi, senhän näkee sitten keväämmällä.. ..potkua riittää molemmilla, ei ole ikä askelmittaa lyhentänyt. Kassukin treenaa ahkerasti lähes joka päivä pallonsa kanssa.

^^^^ hah, no ihan vitsihän tuo nyt oli .....juu ei, me emme todellakaan ala käymään joka viikonloppu näyttelyissä....

Snautseri-käsitöiden teko jatkuu edelleen, joten niitä on tilattavissa sähköpostitse!

anu.toro@gmail.com

17.10.2011

Yllätys, yllätys oli aamusella kun keittiön ikkunasta ulos katsoessa näkyi puolisen tusinaa punatulkkuja ruokailemassa puutarhassa ! Enteilee varmaan talven tuloa, siemenet näyttivät maistuvan hyvin tulkuille.

16.10.2011

Tänään vietettiin Kassun 9-vuotis-synttäreitä, rauhallisissa merkeissä. Päivänsankari oli itse kauluri päässä, koska noin viikko sitten häneltä leikattiin silmäluomesta ns."näärännäppy".Eipä ole "pytty" menoa haitannut, jos johonkin jumittaa,niin eikun kova riuhtaisu sivulle niin taas mennään. Lenkitykset on vielä tosin tehtävä remmissä, jotta silmäluomi paranee kunnolla

kuvat vuodelta 2003

Muuten on 9v täyttänyt koiraherra voinut todella hyvin ja terveenä säilynyt. Intoa riittää kaikenlaiseen touhuamiseen ja pyörälenkkeilyyn.

12.9.2011

Sunnuntaina oli Porvoon koiranäyttely, jossa käytiin kääntymässä. Manu oli pu2 ja Kassu vet2. Tulos oli ihan odotettu tältä tuomarilta, joten ei tarvinnut itkeä sijoituksia, hyvä näinkin. Iltapäivä vietettiinkin Mihalassa Saimin herkullista syyskeittoa nauttien hyvässä seurassa.

Ensiviikonloppuna käydään vielä erkkareihin osallistumassa, sen jälkeen taidammekin viettää lomaa näyttelytouhuista. Koirien täytyy saada välillä muutakin toimintaa kuin jokaviikonloppuiset näyttelyt!

Tänä kesänä onkin noita näyttelymatkakilometrejä kertynytkin ihan reippaasti ja uusia kavereita on taas löytynyt paljon. Syksyn ja talven aikanahan tässä on aikaa suunnitella uusia reissuja. Näyttelymaksutkin alkaa olla jo sitä luokkaa ettei ole edes mitään järkeä ravata joka viikonloppu kaikissa näyttelyissä,kahden koiran maksut on jo melkoinen menoerä !

9.8.2011

Kesä on kulunut kuin siivillä, pari ulkomaan reissua heitetty koiranäyttelyiden merkeissä. Kotimaassakin käväistiin Rovaniemellä asti. Eikä ole ulkomailla mennyt ollenkaan huonosti, Manu BIS1,2X ROP, PU2, Kassu VetBIS1,2xvetROP,PU2 . Olemme enemmän kuin tyytyväisiä tuloksiin, tämä on ollut niin harvinaista herkkua meille tälläinen näyttelymenestys ! Kotimaan näyttelyt on jääneet vähille tänä kesänä, täytyyhän koirien saada viettää vapaatakin näyttelyistä. Nyt sitten odotellaan syksyn näyttelyitä, muutamassa käydään kilpailemassa. Työt rajoittavat noita näyttelyreissuja sen verran ettei ole edes mahdollista käydä monissa näyttelyissä. Esakin pääsi 7.8-11 ripiltä,niin on sitten sekin pois päiväjärjestyksestä.

21.5.2011

Kävimme osallistumassa Helsingissä Aptus-näyttelyyn ,mitään sijoituksia ei tullut . Molemmat pojat saivat erin & SA;n ,joten olimme tosi tyytyväisiä ,Manu oli valioluokassa kolmas ja Kassu veteraaneissa kakkonen.

Esa ja Manu osallistuivat junior-handlerkisaan; tällä kertaa ei tullut sijoitusta.

Kassu oli myös mukana Mihan-kasvattajaryhmässä ,mutta ryhmä ei sijoittunut loppukilpailussa.

8.5.2011 Äitienpäivä

Aamusella lähdimme ajelemaan kohti Tampereen KV-näyttelyä. Ilma oli todella kaunis ja aurinkoinen jo heti seitsemän jälkeen aamulla. Päivä kului rattoisasti tuttujen kanssa rupatellessa ,vaikkei mitään erityistä menestystä tullutkaan . Snautserien uroskehän loputtua tuomari tuli juttelemaan ja kehui kovasti että Kassu on upeassa kunnossa ja hän tykkää kovasti ,muttei pidä Kassun hännästä .

---ja sitten vielä Esa ja Manu tempaisivat JH-kehässä ;sijoitus oli NELJÄS ! Hienoa ! Oli nimittäin vasta Esan toinen JH-kisa !---

Iltapäivällä ajelimme hyvillä mielin kotiin auton lämpömittarin näyttäessä +19 ulkolämpötilaa ,jes kyllä se kesä taitaa olla jo aika lähellä !

Vappu 1.5.2011

Tänään kävimme avaamassa tämän vuoden näyttelykauden ryhmänäyttelyssä Jokimaan raviradalla Lahdessa.

Koiria oli paikalla n.650. Sää oli todella kylmä ja tuulinen,aurinko sentään vähän lämmitti.

Snautserikehässä oli 9kpl koiria, Teija Aalto-Salmi tuomaroi. Meillä meni hienosti;molemmat sijoittuivat, Kassu pu2 ja Manu pu4.

29.4.2011

Tässä Ronin uusi kevät-look :

17.04.2011

Eilen aloitettiin pyöräilykausi isojen poikien kanssa. Intoa riitti molemmilla vaikka muille jakaa, vauhtia on pakko jarrutella. Molemmat heittivät kevyesti juosten tunnin verran lenkkiä,eikä näyttänyt tuntuvan juuri missään!

Nyt odotellaan kevään ensimmäistä näyttelyä ja keskitytään myös tuohon turkinhoitoon.Manullahan näyttää olevan olemus melko pensasmainen tällä hetkellä,mutta muutaman päivän kuluttua tilanne korjaantuu!

31.3.2011

Hiljaista on pidellyt näyttelyrintamalla ja muutenkin,pojat ovat harrastaneet vain 'kotihommia' ja välillä metsä-ja hankilenkkejä. Kassu on myös muistanut antaa lähes joka päivä jumppapallolle kyytiä !

Isojen poikien turkit on nypitty ja hyvää vauhtia kunnostautumassa kesän näyttelyjä varten.Molemmille näyttäisi tulevan ihan hyvä turkki,Kassullakin oli uusi lyhyt karva vanhan alla ja Manullahan on tämä 'ainavalmis' turkki.

Täytyy alkaa tässä katselemaan mihin mentäisiin.

Manukin lähestyy veteraani-ikää kovaa vauhtia ; 16.2 tuli 7-vuotta täyteen ! Ikä ei kyllä näytä tuntuvan missään,päinvastoin vauhti senkun lisääntyy.

Todella upealta tuntuu edelleen myös tuo Kassun sijoitus vuoden-snautserikisassa.

23.01.2011

Meidän uusi 'tuunattu' postilaatikko ;

1.1.2011

Hyvää alkanutta vuotta 2011 kaikille lukijoillemme !

Vuosi alkoi rakettien paukkeella ja ruudin käryllä, kuten yleensä uusi vuosi alkaa.

Kassu ja Manu eivät välitä paukuista ja välkkeestä mitään,mutta Roni-ressukalle vuoden vaihtuminen ei ole kivaa. Roni on alkanut parina viime vuonna jännittämään paukkuja ja tärisee ja läähättää, mutta tänäkin vuonna siitä selvittiin maastoutumalla joulukuusen alle ja varmaan puolet neulasista tippui pois kuusesta.

Ilma ei ollut paras mahdollinen, tuhnutti lunta ja tuuli kylmästi. Tarkoitus oli kuvata raketteja ja osinhan se onnistuikin, kunnes linssi jäätyi sumeaksi. Kuvia tulossa albumiin.

Tänään Kassu ja Manu kävivät jälleen pitkällä lumikenkälenkillä metsässä. Ronin lenkki sujui tietä pitkin,lunta kun on niin paljon metsässä , että poika tuppaa hukkumaan hankeen kokonaan!