GOOGLE Translate

Uutta

22.6.2014
PÄIVITYKSIÄ:

- näyttelymatkoja

-näyttelyt

~ näyttelyt 2014

Videot

Yhteystiedot

2013

20.8 
Syksyä on jo ilmassa ja vahvasti. 
Liettuassa puimurit rouskuttivat jo viljaa kitaansa kovasti ja nyt on sama touhu alkanut Suomessakin.
Kouvolan ja Heinolan näyttelyt käväistiin viikonloppuna osallistumassa ja eipä mennyt Pojun osalta ollenkaan huonosti saaliina sertti molemmista näyttelyistä! 

Kassu osallistui Kouvolan näyttelyyn ja oli pu4, ensin ei aiottu viedä kehään ollenkaan, mutta Saimi huomautti että Kassu liikkuu niiiin hyvin että sinne vaan ja niin liikkuikin, juoksi varmaan parhaiten koko porukasta ! Voitto meni Pepille, joka on upeassa kunnossa, onnittelut Lauralle ja Pepille!

Heinolassa tulikin jo lähes voitto Pojulle, oli PU2! Tuomari tykkäsi kovasti ja neuvoi miten Pojua pitäisi kouluttaa kehäkäyttäytymiseen.... juu yritetty on, kaveri on vaan niin vilkas ettei tahdo pysyä paikallaan!
Kassu ja Manu on olleet myös vilkkaita  nuorena, mutta tätä veitikkaa ei niin vaan koulutetakaan, ehkä kymmenen vuoden jälkeen jo on rauhallisempi! Manu oli pu2.

Heinolassa sattui myös hauska tapahtuma. Olin itse ollut yön töissä ja suoraan suihkun jälkeen matkaan kohti näyttelypaikkaa, joten vähän kai väsy painoi ja kyselin parkkipojalta syytä miksi parkkeerauttaa autot niin hassusti. Joo, kaveri ei ollut ihan huumorimiehiä! Tullessamme näyttelyyn meidät parkkeerautettiin pihkaisen männyn oksien alle, että oksat lääppivät kattoa,ihmettelin moista.Pakattiin tavarat kärryyn ja lähdettiin tallustelemaan kohti näyttelypaikkaa. Ihmeteltiin kun oli monta vapaata paikkaa lähempänä näyttelyaluetta ja kaveri rassautti autoja niinkuin olisi ollut joka paikka tukossa.  Palatessamme autolle tyyppi touhuaa taas ja ohjaa pakettiauton suoraan männynoksiin, varmaan jäi hyvät jäljet autoon. Silloin päätin  kysästä tyypiltä että miksi hän ajattaa autot näin hassusti, no herrahan alkoi lähes hermostua ja väitti ettei aamulla ollut mitään vapaita paikkoja. No olipas, Esakin huomautti tyypille että ollaanko me sokeita, nojoo alkoi jo naurattaa kun herra oli itseään niin täysi., vaikka parkkipojaksi ei olisi kyllä pitänyt häntä laittaa. 

Nyt sitten parit syysnäyttelyt vielä ja sitten pidetään kai talviloma,,,,ehkä tai sit ei. Pojua voisi tietysti näyttelytyttää nyt syksylläkin, Manu täyttää 10vee helmikuussa, joten pitäisköhän jo alkaa juoksuttaa poikaa vetskukehissä? Näyttää siltä että aikaa olisi käydä näyttelyissä kun työtkin taas loppuvat, vaikka toisin luulin. No laatuaikaa, kun ei tarvi kiirehtiä mihinkään, saa syyspuuhat tehtyä ajan kanssa. Kaikkea ideaa jo pää pursuaa, kunhan saan vaan toteutettua...esim. hienoja näyttelylapunpidikkeitä on tulossa ym.

Juhannusta Kaikille !

Vähän  on jäänyt nämä kotisivut retuperälle tuolla fb;ssä roikkuessa. Yritetäänpä korjata tilannetta edes vähän. Tämä vuosikin on vierähtänyt lähes puoleen ja onkin ollut vaiherikas monin puolin. Mieleenpainuvinpana on ollut tuo Latvian reissu pääsiäisenä. Vuodenaika ei ollut kovin kiva myöhäisen kevään takia Latviassa, räntää ja lunta puski taivaan täydeltä  ja siksi jäikin maahan tutustuminen vähän heikommalle, mutta ehkä sitten ensikerralla...
Tietty oli hienoa päästä myös takaisin työelämään helmikuussa, neljän kuukauden tauon jälkeen <- pätkätyöläisen elämää vuodesta 1999. Nyt sitä "herkkua" riittää syyskuuhun asti tällä kertaa! Lämmintä onkin tänä keväänä työmaalla ollutkin, ei ole montaa vuoroa ollut etteikö olisi tarvinnut puurtaa paita märkänä ! No, kuuluu työnkuvaan.
Toukokuussa aloitettiin näyttelykausi Manun ja Pojun kanssa. Manu sitten nappasikin parit ROP-sijoitukset,herralle onkin tänä keväänä ruoka maistunut entistä paremmin ja on elämänsä kunnossa!
Kassu on viettänyt turkinkasvatusvapaata, ei enää karva kasva samaa vauhtia kun nuorenpana. Onneksi ei ole ikä muuten vielä alkanut painaa, lähes 11v!
Pojun kanssa käydään varmaan Suomenmaan näyttelyissä, mutta vanhempia en taida ilmoitella mihinkään. Alkaa olla näyttelyhinnat melkoisen korkeita ja tulokset Suomenmaassa ovat niin ennalta arvattavissa, niin keksitään Kassulle ja Manulle muuta puuhaa...jospas vaikka alettaisiin koluamaan kaikki mätsärit läpi !

Yhteenvetoa vuodesta 2012;

Blogin kirjoittelukin unohtui puoleksi vuodeksi kokonaan, oli olevinaan kaikenlaista touhua ettei mukamas ehtinyt! 

Heinäkuussa kävimme Ruotsinmaalla Piteån näyttelyissä ja siellä sujui upeasti. Poju sijoittui Piteån INT- näyttelyssä BIS-3 pennuksi vain kuuden kuukauden ikäisenä (Suomessa ei 6kk vanhana pääse vielä edes osallistumaan isoihin näyttelyihin)

Toisena näyttelypäivänä tulikin sitten Bis-sijoituksia enemmän! Snautsereiden erikoisnäyttelyssä Manu ROP & BIS-3, Kassu Vet-ROP & BIS-2 ja Poju korjasi Rop-pentuna koko potin ja oli BIS-1 !

Sitten tulivat Kuopion 3pv KV-näyttelyt, joissa Poju oli ROP-pentu kaikkina kolmena päivänä.

Poju 3xRop-pentu

Eniten Kuopion näyttelyistä mieltä lämmitti kuitenkin kolmantena päivänä Kari Järvisen tuomaroima näyttely, jossa hän sijoitti Kassun PU3 ! Järvinen on tunnettu erittäin tarkkana tuomarina ja tuona päivänä ei SA;ta saanut kuin kolme urosta, hieno päivä kaikkinensa, sekä koko viikonloppu oli hauskaa viettää maatilamajoituksessa luonnonhelmassa.

Seuraavaksi tulivat Kouvola, Heinola, Tallinnan erkkarit, Porvoo ja Hattulan erkkari.
Siinä sivussa valmistui täysin uusittu saunammekin, runkotolpat jäivät vain osin entisiksi, muuten meni uusiksi ja kolme päivää valmistumisen jälkeen olikin jo lumi maassa ja reilusti pakkasta! 
Huhhuh, tipallehan se meni, mutta kun yksi ihminen lähes yksin työn ohella pakertaa, niin eihän sitä voi odottaakaan kaiken olevan hetkessä valmista. 
Puoli vuotta siinä käytiin pihalla olevassa hobbyhallin näyttelyteltassa suihkussa! Voin sanoa että se oli viimeiset viikot melkoista extremeä, ulkona oli jo melkein pakkasta ja me suihkuillaan teltassa, mutta kaikki oli vaivan arvoista, nyt on siistit tilat suihkutella.

Syyskuun lopulla loppuivat itseltä työt, joten melkoista pinnistelyä on ollut siitä lähtien, no onneksi tuli lumi ajoissa maahan, niin valoisuus kirkasti päivät!
Marraskuussa oli Jyväskylän INT-näyttely ja sieltä Poju sai ensimmäisen SERTTINSÄ, vau hieno juttu!
Joulukuussa oli kaksipäivänen Messarin näyttely, sieltä ei mitään sijoituksia tullutkaan.

Vuoden vaihde suijui rauhallisesti koti-illan merkeissä, toiveikkaana paremmasta vuodesta 2013!
Kuvateksti